Фитнес Енерджи Варна

Тренажорна зала

Залата се намира на третия етаж на МОЛ Варна ЕАД. Комфортът на трениращите е осигурен от огромната площ над 1000кв.м., която позволява възможността човек да се чувства необезпокояван по време изпълнение на упражненията. Многобройните и разнообразни уреди, красивия панорамен изглед и естествената дневна светлина са други предимства, допринасящи за уюта на спортуващите.

Автономната климатизация подсигурява целогодишно перфектни условия, съобразени със световния стандарт. Единствено Fitness Energy Club предоставя възможността на своите клиенти да тренират на открито, наслаждавайки се на гледката към Варненското езеро и част от града, на тераса с размер над 300 кв.м. На разположение са над 25 кардио уреда, повечето оборудвани с модерни мултимедиийни конзоли, позволяващи гледане на телевизия, ползване на интернет и слушане на музика.
Клиентите на Fitness Energy Club получават безплатни хавлия и сейф, както и удобството на достатъчно просторни съблекални и бани с безупречна хигиена.

Тренировките в тренажорна зала спомагат за покачването на мускула маса, редуцирането на телесни мазнини, както и поддържане на мускулния тонус.