Фитнес Енерджи Варна

Масажи

Масажът е подходящ за всички, без значение пол, възраст и ниво на физическа активност. Той въздейства благоприятно върху всички функции и системи на организма, може да се прилага, както за възстановяване, така и за удоволствие и релакс.
При спортуващите, за да бъдат максимално ефективни, тренировъчните занимания, трябва да бъдат последвани от пълноценна почивка. Масажът е една от процедурите, която ускорява възстановяването на напрегнатите мускулни групи, посредством увеличаване циркулацията на кръвния поток. Добре възстановените мускули, работят с по-голям капацитет, както при следваща тренировка, така и при ежедневните дейности. При спортуващите се наблюдава постигане на по-бърз и изразен резултат.

Във Fitnes Energy club се предлагат следните масажи:

Класически масаж /цял или частичен/

– подобрява кръвообръщението и кислородната циркулация, симулира имунната система и премахва умората
– дълбок масаж, набляга се върху бавните движения и дълбокият натиск

Релаксиращ масаж /цял или частичен/

– намалява напрежението и премахва натрупаният стрес
– силно изразен лечебен ефект
– балансира и поставя духа и тялото в хармония

Ароматен масаж /цял/

– комбинация от релаксиращи масажни похвати, които се прилагат със специфично масажно масло от етерични и базови масла, в зависимост от индивидуалните нужди и предпочитания
– силен антистрес ефект
– възстановява тялото и душевните спокойствие и комфорт

Лечебен масаж /цял или частичен/

– добро въздействие при обща схванатост, физически и емоционален стрес, безсъние, болки в кръста, гърба, ишиас, дископатия, дискова херния, плексит, ошипяване и много други.