Фитнес Енерджи Варна

Активности

Тренажорна зала

Залата се намира на третия етаж на МОЛ Варна ЕАД. Комфортът на трениращите е осигурен от огромната площ над 1000кв.м., която позволява възможността човек да се чувства необезпокояван по време изпълнение на упражненията. Многобройните и разнообразни уреди, красивия панорамен изглед и естествената дневна светлина са други предимства допринасящи за уюта на спортуващите. Автономната климатизация подсигурява целогодишно перфектни условия съобразени със световния стандарт.

Повече

Групови занимания

Залата за групови занимания на Fitness Energy Club се намира на ет.2 в търговския комплекс. Тя е достатъчно просторна за провеждане на класове с голям брой участници. Климатизацията, както и естествената светлина допринасят за комфорта по време на тренировка. Перфектното озвучаване е завършващ елемент към атмосферата, допринасящ за мотивацията и доброто настроение на спортуващите.

Повече

Бокс

Боксът е спорт, който развива уменията за самозащита и самоконтрол. Тренировката е изключително динамична и подобрява координацията и контрола на движенията. Редовното посещаване на трениовки по бокс води до води до бързо изгаряне на излишните телесни мазнини и повишаване на силовата издържливост.

Повече

Скуош

За огромното разнообразие от активности, които предлага Fitness Energy Club допринася и залата за скуош, където клиентите получават възможност да използват безплатна екипировка – ракети и топки. Скуошът е игра, която се играе от двама или четирима играчи (две двойки) с ракета и мека топка.

Повече